Terug

Masterclass Emotioneel eten - ONLINE

Op deze pagina schrijf je je in voor het online aanbod, waarbij je deze masterclass via streaming van thuis uit kan volgen of achteraf kan (her)bekijken.

Daarnaast voorzien we een aanbod op locatie, deze gaat door in de Jeugdherberg te Leuven. Interesse? Schrijf in voor deze masterclass op locatie.

Programma

In deze masterclass neemt Tatjana Van Strien ons mee in de achterliggende dynamiek bij het emotioneel eten.

Het wordt een masterclass voor fijnproevers die benieuwd zijn naar wat precies gebeurt bij emotionele eters, wat werkt en niet werkt in het afvallen bij overgewicht en hoe we efficiënte interventies kunnen afstemmen op de persoonlijke leefstijl én eetstijl van onze cliënten.
Uitgaande van meer dan 30 jaar onderzoek werkt ze voor ons kapstokken uit voor beter resultaat bij onze zorg op maat.  

Doelgroep

Deze masterclass richt zich vooral tot psychologen, maar staat open voor alle disciplines die zich verder willen verdiepen in de gerichte zorg op maat bij emotioneel eten. 

Spreker

Tatjana van Strien is bijzonder hoogleraar Psychology of eating styles aan de Vrije Universiteit en universitair hoofddocent aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij is ook auteur van de Nederlandse Vragenlijst voor Eetgedrag (NVE).

Inschrijvingsmodaliteit

Schrijf je hieronder in. De ontvangst van je inschrijvingsbevestiging geldt als inschrijving en is jouw akkoord om tijdig te betalen op rekeningnummer BE20 7340 1588 3656 van Eetexpert, met vermelding ‘masterclass emotioneel eten + je naam’. 


Inschrijven online kan tot en met maandag 3 oktober 2022, 12u.
Kosteloos annuleren kan tot de uiterste inschrijvingsdatum.

Inschrijvingen zijn gesloten.


wo 05 okt
9u tot 17u

€50

Online