Terug

Masterclass Emotioneel eten - OP LOCATIE

Onze studiedag op locatie zal doorgaan conform de op-dat-moment-geldende corona-voorschriften. Deelnemers op locatie krijgen nadien ook toegang tot de opname van de livestream.

Daarnaast voorzien we een online aanbod, waarbij je deze masterclass via streaming van thuis uit kan volgen of achteraf kan herbekijken. Interesse? Schrijf in voor online livestream.

Programma

In deze masterclass neemt Tatjana Van Strien ons mee in de achterliggende dynamiek bij het emotioneel eten.

Het wordt een masterclass voor fijnproevers die benieuwd zijn naar wat precies gebeurt bij emotionele eters, wat werkt en niet werkt in het afvallen bij overgewicht en hoe we efficiënte interventies kunnen afstemmen op de persoonlijke leefstijl én eetstijl van onze cliënten.
Uitgaande van meer dan 30 jaar onderzoek werkt ze voor ons kapstokken uit voor beter resultaat bij onze zorg op maat.  

Doelgroep

Deze masterclass richt zich vooral tot psychologen, maar staat open voor alle disciplines die zich verder willen verdiepen in de gerichte zorg op maat bij emotioneel eten. 

Spreker

Tatjana van Strien is bijzonder hoogleraar Psychology of eating styles aan de Vrije Universiteit en universitair hoofddocent aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij is ook auteur van de Nederlandse Vragenlijst voor Eetgedrag (NVE).

Inschrijvingsmodaliteit

Schrijf je hieronder in. De ontvangst van je inschrijvingsbevestiging geldt als inschrijving en is jouw akkoord om tijdig te betalen op rekeningnummer BE20 7340 1588 3656 van Eetexpert, met vermelding ‘masterclass emotioneel eten + je naam’. 

Inschrijven ter plaatse kan tot en met vrijdag 30 september 2022.
Kosteloos annuleren kan tot de uiterste inschrijvingsdatum.

Inschrijvingen zijn gesloten.

wo 05 okt
9u tot 17u

Abonnee: €75

Geen abonnee: €90

restozaal, Jeugdherberg Blauwput:

Martelarenlaan 11A, 3010 Leuven