Terug

Masterclass Emotioneel eten

In deze masterclass neemt Tatjana Van Strien ons mee in de achterliggende dynamiek bij het emotioneel eten.

Het wordt een masterclass voor fijnproevers die benieuwd zijn naar wat precies gebeurt bij emotionele eters, wat werkt en niet werkt in het afvallen bij overgewicht en hoe we efficiënte interventies kunnen afstemmen op de persoonlijke leefstijl én eetstijl van onze cliënten.
Uitgaande van meer dan 30 jaar onderzoek werkt ze voor ons kapstokken uit voor beter resultaat bij onze zorg op maat.  

Doelgroep

Deze masterclass richt zich vooral tot psychologen, maar staat open voor alle disciplines die zich verder willen verdiepen in de gerichte zorg op maat bij emotioneel eten. 

Spreker

Tatjana van Strien is bijzonder hoogleraar Psychology of eating styles aan de Vrije Universiteit en universitair hoofddocent aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij is ook auteur van de Nederlandse Vragenlijst voor Eetgedrag (NVE).

Inschrijvingsmodaliteit

Schrijf je hieronder in. De ontvangst van je inschrijvingsbevestiging geldt als inschrijving en is jouw akkoord om tijdig te betalen op rekeningnummer BE20 7340 1588 3656 van Eetexpert, met vermelding ‘masterclass emotioneel eten + je naam’. 

Inschrijven kan tot en met vrijdag 26 november 2021, 17u. Kosteloos annuleren kan tot de uiterste inschrijvingsdatum.


Laat bij inschrijving weten of je kiest voor een plek ter plaatsen of volgen via livestream (mail naar: secretariaat@eetexpert.be). Mochten de coronamaatregelen terug verstrengen, kan het zijn dat de plaatsen in de zaal moeten verminderd worden.

Schrijf je in
wo 01 dec
9u tot 16u30

Abonnee: €75
Geen abonnee: €90

Restozaal Hostel De Blauput
Martenlarenlaan 11A
3010 Leuven

+ online via livestream en herbekijken

Inschrijven als abonnee van Eetexpert

En ontvang korting op deze vorming.

Log je in

Inlog gegegevens vergeten? Wachtwoord resetten