Terug

Masterclass voor gevorderde diëtisten: Begeleiden van herstel van eetstoornissen bij (top)sport

Naar aanleiding van de lancering van het diëtistendraaiboek rond eetstoornissen biedt Eetexpert een vormingsaanbod voor diëtisten die zich willen specialiseren in de behandeling van eetstoornissen.

Deze masterclass richt zich op gevorderde diëtisten die aan de slag willen gaan met milde eetstoornissen binnen de (top)sport in de ambulante praktijk.

Inge De Ridder neemt je mee in de begeleiding op weg naar herstel, vertrekkend vanuit een gedegen diagnostiek, behandeling en gezonde levensstijl bij sporters.

Sprekers

Inge De Ridder is sportdiëtiste gespecialiseerd in eetstoornissen, gezonde voeding, gedragsveranderingen en motiveren. Als docent is ze verbonden aan de Thomas More Hogeschool en de AP Hogeschool, waar ze verschillende vakken doceert rond voeding.

Doelgroep

Deze masterclass richt zich tot gevorderde diëtisten die zich verder willen verdiepen in eetstoornissen in de (top)sport.

Inschrijvingsmodaliteiten

Schrijf je hieronder in. De ontvangst van je inschrijvingsbevestiging geldt als inschrijving en is jouw akkoord om tijdig te betalen op rekeningnummer BE20 7340 1588 3656 van Eetexpert, met vermelding ‘Masterclass diëtisten sport + je naam’. 

Inschrijven kan tot en met 5 april, 16u59. We sluiten de inschrijvingen af vanaf 17u.

Kosteloos annuleren kan tot 24u voor de start van de studiedag.

Schrijf je in
di 06 apr
13u tot 16u

Abonnee: €50

Geen abonnee: €60

online

Inschrijven als abonnee van Eetexpert

En ontvang korting op deze vorming.

Log je in

Inlog gegegevens vergeten? Wachtwoord resetten