Nieuwe supervisiegroep in Vlaams-Brabant

Werk je in Vlaams-Brabant en wil je via casusmateriaal met collega’s kunnen uitwisselen? Vanaf mei 2023 start een nieuwe supervisiegroep onder begeleiding van Patty Dierickx (klinisch psycholoog) en Lies Depestele (klinisch orthopedagoog).
Deze supervisiegroep richt zich op de ambulante aanpak van eetstoornissen en staat open voor alle zorgverstrekkers die actief instaan voor de begeleiding van mensen met eetstoornissen. De groep komt zo’n drie keren per jaar samen in regio Vlaams-Brabant (Tienen).

De opstartbijeenkomst vind plaats op maandag 8 mei, 13u-15u, in Alexianen Zorggroep Tienen.

Inschrijven en meer informatie vind je hier.

Interesse, maar ben je van een andere regio? Onze supervisiegroepen zijn nu verspreid over alle Vlaamse gemeentes! Het overzicht van alle supervisiegroepen en geplande bijeenkomsten vind je hier.

Meer nieuws
 • Aanvraag sociaal tolk mogelijk vanaf 15 februari

  MRT 2023 – Aanvraag sociale tolk voor patiënten is gratis mogelijk van 15/02 tot 15/03 2023. Vind hier alle informatie.

 • Wereld Obesitas Dag wil samen het obesitasverhaal veranderen voor een gelukkiger, gezonder en langer leven

  MRT 2023 – Op 4 maart is het naar jaarlijkse gewoonte Wereld Obesitas Dag, met dit jaar de opmerkelijke focus “veranderende perspectieven: laten we praten over obesitas”.

 • Verhoogde kinderbijslag voor jongeren met een eetstoornis - ben jij op de hoogte?

  Feb 2023 – Jongeren met een eetstoornis vragen heel wat bijkomende zorg en ondersteuning en kunnen als jongeren met specifieke bijkomende noden in aanmerking komen voor de verhoogde zorgtoeslag.

 • Nieuw bij Eetexpert 

  Jan 2023 – Al onze nieuwe materialen en pagina’s vind je hier op 1 plek.

Bekijk al het nieuws