Postkaart verwijslijn eetproblemen

Verwijslijn gespecialiseerde zorg bij eetproblemen en eetstoornissen

Op basis van een Vlaamse verwijslijst voor zorgverleners die werken rond eetstoornissen en gewichtsproblemen zoeken wij de geschikte hulp voor mensen die hulp zoeken voor een eetprobleem of eetstoornis. In onze lijst staan meer dan 1.000 zorgverleners geregistreerd over heel Vlaanderen.

Om onze dienstverlening bekend te maken bij het brede publiek hebben we een postkaart ontworpen. Subtiel, beknopt en drempelverlagend.

Leg een stapeltje postkaarten in je wachtzaal, onthaalruimte of ontmoetingsplek. Of geef er één mee met een patiënt die je naar ons doorverwijst voor verwijshulp of advies.

Mail naar secretariaat@eetexpert.be om gedrukte postkaarten te bestellen.

Meer nieuws
 • Lief zijn voor jezelf en Leuk bewegen: de LL in ALLES!

  Sept 2021 – Ontdek hier de nieuwe fiches rond positief lichaamsbeeld en beweging als bouwstenen van een gezonde leefstijl.

 • Kennisdag 2021: (her)beleef de highlights

  Sept 2021 – Op 9 september vond onze kennisdag plaats, dit jaar rond het thema ‘identiteit’. Lees hier de samenvatting van de verschillende lezingen.

 • Oproep - zorgaanbod voor mensen met autisme en eetproblemen/eetstoornissen

  Juli 2021 – Werk jij rond eetproblemen of eetstoornissen bij mensen met autisme? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je kan je aanbod toelichten via bijgevoegd formulier.

 • Kennisdag identiteit - 9 september 2021

  Juli 2021 – Deze kennisdag geeft een update over de dynamiek achter identiteitsgroei, en wat kan gedaan worden ter ondersteuning van die groei. Volg mee in Leuven of online via livestream

Bekijk al het nieuws