Uitbreiding aanbod supervisiegroepen

6 april 2023

Niet alleen is het aanbod van supervisiegroepen bij Eetexpert rond eet-en gewichtsproblemen sinds dit jaar verspreid over alle provincies, ook het aanbod voor supervisiegroepen rond specifieke thema’s wordt dit jaar uitgebreid.

Op 22 mei start de eerste supervisiegroep rond het aanbieden van groepsaanbod voor ouders. Aansluitend aan de workshop en net ontwikkelde materialen rond groepsaanbod voor ouders, volgt er nu eveneens een supervisiegroep waarin hulpverleners samen kunnen uitwisselen rond dit thema.

Naast het groepsaanbod ouders, biedt Eetexpert ook supervisiegroepen aan specifiek voor psychiaters en rond de thema’s groepstherapie en eetproblemen bij ASS.

Alle supervisiegroepen vind je hier.

Meer nieuws
 • WHO publiceert nieuw framework

  JUN 23- WHO publiceert nieuw framework om strategieën voor de preventie en zorg van obesitas te integreren in het bestaande zorgsysteem.

 • Wereldeetstoornisdag - initiatieven met ervaringsdeskundigen en voor ouders 

  Jun 2023 – Ouders en ervaringsdeskundigen kunnen veel betekenen voor jongeren met haperend eetgedrag of eetstoornissen. Bekijk hier de nieuwe initiatieven met ervaringsdeskundigen en ouders!

 • Nieuwe initiatieven met  preventiewerkers en zorgverstrekkers

  Mei 2023 – Tijdens de week van wereldeetstoonisdag zetten we nieuwe initiatieven  in de spotlight. Vandaag zetten we de professionals die werken in preventie en zorg in de bloemetjes.

 • Perspluim en nieuwe initiatieven met mediamakers 

  JUN 2023 – We vroegen onze ervaringsdeskundigen van ANBN om weer een perspluim uit te reiken op deze Wereldeetstoornisdag. Benieuwd wie ze uitkozen als genomineerden?

Bekijk al het nieuws