Achteraf bekijken: webinar rond eetstoornissen voor crisiswerkers

Hier schrijf je in voor de opname van de webinar eerste hulp bij eetstoornissen voor crisiswerkers. Vervolgens zal je via mail logingegevens ontvangen voor ons online leerplatform. Dit kan tot een week duren omdat de webinar doorgaat op 3 oktober en nadien verwerkt wordt tot opname die je op eigen tempo kan bekijken.

Beschrijving

In de webinar krijgen crisiswerkers handvaten voor hun begeleiding bij crisissen in de thuissituatie rond jongeren met eetstoornissen en gewichtsproblemen. 

Spreker

Lotte Theuwis klinisch psycholoog en gedragstherapeut. Ze werkt deeltijds op de crisisafdeling voor jongeren in het OPZ Geel en deeltijds als psychotherapeut, supervisor en opleider in De Metafoor.

Doelgroep

Deze workshop richt zich tot alle hulpverleners (met erkend basisdiploma in de zorg) die als crisiswerker aan de slag zijn.

Inschrijven

De ontvangst van je inschrijvingsbevestiging geldt als inschrijving en is jouw akkoord om tijdig te betalen op rekeningnummer BE20 7340 1588 3656 van Eetexpert, met vermelding van het factuurnummer (factuur in bijlage van bevestigingsmail ‘nieuwe inschrijving vorming’) en je naam.

Locatie

Online

Prijs online

€ 50