Inhoud

In deze verdiepende workshop geven Lobke Husson (diëtisten UZ Leuven en eigen praktijk) en Jesse Van Besien (kinderarts, endocrinoloog en diabetoloog UZ Brussel) verdiepende inzichten in het werken met sondevoeding in de ambulante praktijk, in de zorg bij jongeren met eetstoornissen .

Doelgroep

Deze workshop richt zich tot diëtisten, verpleegkundigen en artsen die actief instaat voor therapie en begeleiding van kinderen, jongeren en/of volwassenen met eetstoornissen.

Om een workshop te volgen is een zekere voorkennis en praktijkervaring aangeraden. Want onze workshops zijn bedoeld voor zorgverleners die werken met kinderen, jongeren en/of volwassenen met eetproblemen, eetstoornissen of gewichtsproblemen (overgewicht en obesitas). Bovendien zoomt een workshop in op een specifiek thema of een bepaalde doelgroep om de link met je praktijkervaring te leggen.

Inschrijven

Schrijf hieronder in. Vervolgens zal je via mail een link ontvangen naar de webinar op ons online leerplatform. Dit duurt een werkdag. 

  • 1 maand: € 50
  • Je hebt 30 dagen tijd om deze webinar op eigen tempo te bekijken (vanaf het moment dat je de link naar de webinar ontvangt via mail).

Wens je een factuur op naam van je bedrijf of werkgever? Vul dan zeker deze facturatiegegevens in via de optie ‘gegevens aanpassen’. Zo krijg je meteen een correcte factuur.

Prijs

€ 50

Duur

3u