Wij staan klaar om je verder te helpen. Bekijk de opties om ons te bereiken.

Contacteer Eetexpert

Mail naar secretariaat@eetexpert.be

 Of vul het contactformulier in

Bel 016/84.56.99 (algemeen nummer)

Bel 0496/28.80.57 (wanneer algemeen nummer bezet of onbereikbaar is)

Verwijshulp

Stuur een bericht met leeftijd, woonplaats en korte beschrijving van je hulpvraag of van de persoon waarvoor je hulp zoekt. We mailen je een lijst met contactgegevens van hulpverleners in je regio. Je krijgt  doorgaans antwoord binnen 48u.

Het contactformulier

Contactrichtlijnen voor de pers

Wij helpen u graag verder bij uw werk. Voor een vlotte samenwerking maken we graag de volgende afspraken.

  • U contacteert ons bij voorkeur per e-mail: secretariaat@eetexpert.be. Tijdens werkdagen beantwoorden wij dagelijks alle mails.
  • U hebt ons dringend nodig? Geen probleem. Tijdens de week zijn we telefonisch bereikbaar op 0496/28.80.57 (An Vandeputte).
  • In onze toolbox voor mediamakers vindt u meer achtergrondinformatie en praktische tips voor de communicatie rond eetgedrag, uiterlijk en gewicht: klik hier of surf naar www.eetexpert.be/toolbox.
  • Wij zoeken voor u naar deskundigen die antwoord kunnen geven op uw vragen of bereid zijn tot een interview.
  • Wij werken graag mee aan persbijdragen op voorwaarde dat we uw werkkopij mogen inkijken en zo nodig aanpassen voor dit gepubliceerd wordt.
  • Wij zorgen niet voor contacten met (ex-)patiënten of betrokken familieleden. Hiervoor kunt u beroep doen op andere organisaties, zoals www.anbn.be voor betrokkenen met eetstoornissen.

Graag als bron/referentie vermelden: vzw Eetexpert.be, kenniscentrum voor eet- en gewichtsproblemen (www.eetexpert.be)

Wegbeschrijving

Ons kantoor bevindt zich in de Rondestraat 51, 3010 Leuven.

Via het openbaar vervoer

Je kan ons makkelijk bereiken met bus of trein. Eetexpert bevindt zich in de Rondestraat 51, te Kessel-Lo op 200m van het station van Leuven. Neem in het station van Leuven de uitgang Kessel-Lo, steek het Benedenplein over tot aan de versmalling en neem het smalle betonnen padje aan je linkerkant en je komt in de Rondestraat. Eetexpert is het derde huis op je rechterkant.

Met de auto

De Rondestraat is een doodlopend straatje met beperkte parkeermogelijkheid. Je kan hier of in de naastgelegen straten parkeren met je parkeerschijf (voor 2 uur). Het is ook mogelijk betalend te parkeren in Parking de Bond of Parking P1, beide op wandelafstand van Eetexpert.

Routebeschrijving

Administratieve gegevens

Maatschappelijke zetel te Bergestraat 60, 3220 Holsbeek
BTW BE 8751 493 41
IBAN BE 20 7340 1588 3656
BIC KREDBEBB
Bank: KBC