Contacteer Eetexpert

 

Mail

naar secretariaat@eetexpert.be of stuur een bericht via het contactformulier.

Telefoon

Op dit moment zijn we telefonisch moeilijker bereikbaar. Stuur ons een mail en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Bel 0480 60 64 20 voor de verwijslijn eetproblemen. We zijn telefonisch bereikbaar op volgende momenten:

  • Maandag van 9u tot 10u
  • Dinsdag van 9u tot 10u
  • Woensdag van 13u tot 14u

Bel 016 84 56 99 voor algemene vragen rond vorming, registratie, inschrijvingen, betalingen…

Kan je ons toch niet bereiken? Stuur alvast een mailtje, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Eetexpert houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

Contactrichtlijnen voor de pers

Wij helpen u graag verder bij uw werk. Voor een vlotte samenwerking maken we graag de volgende afspraken.

  • U contacteert ons bij voorkeur per e-mail: secretariaat@eetexpert.be. Tijdens werkdagen beantwoorden wij dagelijks alle mails.
  • In onze toolbox voor mediamakers vindt u meer achtergrondinformatie en praktische tips voor de communicatie rond eetgedrag, uiterlijk en gewicht: klik hier of surf naar www.eetexpert.be/toolbox.
  • Wij zoeken voor u naar deskundigen die antwoord kunnen geven op uw vragen of bereid zijn tot een interview.
  • Wij werken graag mee aan persbijdragen op voorwaarde dat we uw werkkopij mogen inkijken en zo nodig aanpassen voor dit gepubliceerd wordt.
  • Wij zorgen niet voor contacten met (ex-)patiënten of betrokken familieleden. Hiervoor kunt u beroep doen op andere organisaties, zoals www.anbn.be voor betrokkenen met eetstoornissen.
  • Graag als bron/referentie vermelden: vzw Eetexpert.be, kenniscentrum voor eet- en gewichtsproblemen (www.eetexpert.be)

Wegbeschrijving

Ons kantoor bevindt zich in de Rondestraat 51, 3010 Leuven.

Met de auto

De Rondestraat is een doodlopend straatje met beperkte parkeermogelijkheid. Je kan hier of in de naastgelegen straten parkeren met je parkeerschijf (voor 2 uur). Het is ook mogelijk betalend te parkeren in Parking de Bond of Parking P1, beide op wandelafstand van Eetexpert.

Via het openbaar vervoer

Je kan ons makkelijk bereiken met bus of trein. Eetexpert bevindt zich in de Rondestraat 51, te Kessel-Lo op 200m van het station van Leuven. Neem in het station van Leuven de uitgang Kessel-Lo, steek het Benedenplein over tot aan de versmalling en neem het smalle betonnen padje aan je linkerkant en je komt in de Rondestraat. Eetexpert is het derde huis op je rechterkant.

Administratieve gegevens

Maatschappelijke zetel te Bergestraat 60, 3220 Holsbeek — IBAN BE 20 7340 1588 3656 — BIC KREDBEBB — Bank: KBC — BTW BE 0875 149 341 — RPR Leuven