Deze basisopleiding richt zich op de diëtistische begeleiding van cliënten met eetstoornissen. De verschillende fasen van de begeleiding komen aan bod: het diëtistisch onderzoek, de diëtistische diagnose, dieetbehandeling en evaluatie. Ook de begeleidende, adviserende, motiverende en coachende rol van de diëtist en het motivatieversterkend werken worden uitgebreid besproken.

Deze basisopleiding omvat twee delen:
Een theoretisch deel dat online aangeboden wordt via zelfstudie en webinars. Je volgt dit op je eigen tempo, voorafgaande aan de praktijkdag.
Een praktijkgericht deel waarin je de verbinding maakt tussen theorie en praktijk door aan de slag te gaan met eigen casussen en voorbeelden. De praktijkdag gaat door op woensdag 31 mei, 13u30-16u30 te Leuven.

Na het volgen van deze opleiding word je uitgenodigd om je leertraject verder te zetten door je aan te melden bij een gespecialiseerde supervisiegroep.

Doelgroep

Deze basisopleiding richt zich tot diëtisten die zich (willen) specialiseren in de behandeling van eetstoornissen.

Inschrijvingsmodaliteiten

Schrijf je hieronder in. De ontvangst van je inschrijvingsbevestiging geldt als inschrijving en is jouw akkoord om tijdig te betalen op rekeningnummer BE20 7340 1588 3656 van Eetexpert, met vermelding van het factuurnummer (factuur in bijlage van bevestigingsmail ‘nieuwe inschrijving vorming’) en je naam.

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Datum

wo 31 mei – 13u30 – 16u30

Tijd

13u30-16u30

Locatie

kop van Kessel-Lo, 3010 Leuven

Online

Prijs

€ 100