Folder – Tips voor een gezond sociaal mediagebruik.

Download hier de folder ‘Tips voor een gezond sociaal mediagebruik’.

Deze folder vormt een onderdeel van onze gespreksgids voor eerstelijnshulpverleners. Eerstelijnshulpverleners kunnen de folder namelijk meegeven aan jongeren die zoekende zijn in hun sociale mediagebruik. De folder geeft antwoorden op vragen zoals ‘Hoe verander ik mijn ‘voor jou’ pagina?’ en ‘Wat als ik me onzeker voel over mijn uiterlijk door sociale media?’.

 

Download

pdf – 3504839KB

Thumbnail

Leeftijd doelgroep

Kinderen en jongeren

Datum laatste aanpassing: 8 februari 2024

Gerelateerde materialen

Filmpje sociale media en lichaamsbeeld

Sociale media gebruik bij jongeren en eetproblemen.

Filmpje

20:19

Stappenplan sociale media -eerstelijnszorgverleners

Gespreksgids sociale media – eerstelijnszorgverleners

Stappenplan

– 1.8 MB