Inhoud

In deze verdiepende webinar krijgen crisiswerkers handvaten voor hun begeleiding bij crisissen in de thuissituatie rond jongeren met eetstoornissen en gewichtsproblemen. 

Spreker

Lotte Theuwis klinisch psycholoog en gedragstherapeut. Ze werkt deeltijds op de crisisafdeling voor jongeren in het OPZ Geel en deeltijds als psychotherapeut, supervisor en opleider in De Metafoor.

Doelgroep

Deze workshop richt zich tot alle zorgverleners (met erkend basisdiploma in de zorg) die als crisiswerker aan de slag zijn.

Om een workshop te volgen is een zekere voorkennis en praktijkervaring aangeraden. Want onze workshops zijn bedoeld voor zorgverleners die werken met kinderen, jongeren en/of volwassenen met eetproblemen, eetstoornissen of gewichtsproblemen (overgewicht en obesitas). Bovendien zoomt een workshop in op een specifiek thema of een bepaalde doelgroep om de link met je praktijkervaring te leggen.

Inschrijven

Schrijf hieronder in. Vervolgens zal je via mail een link ontvangen naar de webinar op ons online leerplatform. Dit duurt een werkdag. 

  • 1 maand: € 50
  • Je hebt 30 dagen tijd om deze webinar op eigen tempo te bekijken (vanaf het moment dat je de link naar de webinar ontvangt via mail).

Prijs

€ 50

Duur

3u