Terug

Supervisiegroep Limburg- GEANNULEERD

Kenniscentrum Eetexpert en netwerk Ligant nodigen u graag uit voor de 4de bijeenkomst van de supervisiegroep rond eet-en gewichtsproblemen bij kinderen en jongeren in Limburg. De bijeenkomst op woensdag 9 oktober gaat NIET door, de bijeenkomt wordt uitgesteld naar een latere datum (nog te bepalen).

wo 09 okt

Gratis, maar gelieve in te schrijven via secretariaat@eetexpert.be

Provinciehuis Limburg, Universiteitslaan 1, 3500 Hasselt

Programma
Het thema van deze supervisiegroep is het opstarten van therapie: hoe engageren en motiveren van de cliënt en eventueel ook zijn of haar context. We willen de mogelijkheid geven om casussen te bespreken, die gerelateerd zijn aan dit thema, met als doel om informatie uit te wisselen en van elkaars expertise te leren. De bijeenkomst wordt geleid door Dr. Pieter Cuypers (netwerk Ligant) en An Vandeputte (Kenniscentrum Eetexpert).

Stuur je ons op voorhand je casusmateriaal door? Het kan gaan om succesmomenten of om uitdagingen waar je graag een andere blik laat meekijken.

Doelgroep
Deze supervisiegroep richt zich tot Limburgse hulpverleners (diëtisten, psychologen, artsen, kinesitherapeuten, bewegingsdeskundigen, logopedisten,…) die curatief (willen) werken rond eet- en gewichtsproblemen bij kinderen en jongeren. Indien gewenst, wordt er accreditatie voorzien voor (huis)artsen (RIZIV) en voor kinesitherapeuten (Pro-Q-Kiné). Indien je nog vragen of bemerkingen hebt, kan je contact opnemen met An Vandeputte (an.vandeputte@gmail.com of 0496 28 80 57).