Inhoud

Ouderschap brengt vaak twijfels, angst, onzekerheid, en schuldgevoelens met zich mee. Zeker als je kind lijkt te haperen in diens ontwikkeling of het moeilijk heeft, vraagt elke ouder zich af ‘doe ik het eigenlijk wel goed genoeg’? Deze onzekerheid wordt nog sterker als we veel van onszelf verwachten als ouder. Veel ouders worstelen ermee dat ze alles perfect moeten doen als ouder (en vaak ook binnen andere rollen), we willen geen fouten maken, kinderen alle kansen geven en hen behoeden voor tegenslagen. 

Hoe ga je als ouder om met al die verwachtingen die jij voor jezelf hebt of die de omgeving voor jou heeft? Met dit webinar geeft Liesbet Boone je meer inzicht in wat perfectionisme en optimalisme is. Ze geeft ook enkele handvaten om te groeien richting optimalisme. 

Spreker

Liesbet Boone is doctor in de psychologie en heeft als onderzoeker en psychologe sterke kennis en expertise opgebouwd in perfectionisme. Ze schreef in 2023 het boek ‘niet perfect, toch tevreden’ waarin ze het optimalisme introduceert, de positieve tegenhanger van perfectionisme. Via haar boek, haar coaching gesprekken en lezingen wil ze mensen helpen zich te versterken, zodat zij hun ambities in het persoonlijk en professioneel leven met moed en overtuiging kunnen realiseren.  

Doelgroep

Ditwebinar is bedoeld voor ouders die graag meer inzicht wensen in hoe je kan omgaan met perfectionisme in het ouderschap en enkele handvaten willen om te groeien richting optimalisme.

Inschrijven

Schrijf hieronder in. Vervolgens zal je via mail een link ontvangen naar de webinar op ons online leerplatform. Dit duurt een werkdag. 

  • 1 maand: € 50
  • Je hebt 30 dagen tijd om deze webinar op eigen tempo te bekijken (vanaf het moment dat je de link naar de webinar ontvangt via mail).

Wens je een factuur op naam van je bedrijf of werkgever? Vul dan zeker deze facturatiegegevens in via de optie ‘gegevens aanpassen’. Zo krijg je meteen een correcte factuur.

Prijs

€ 50

Duur

1u 30min