Ouders of andere zorgfiguren worden best zoveel mogelijk betrokken bij de behandeling van jongeren met een eetstoornis. Maar hoe doe je dat? Hoe pak je een ouder- of een gezinsgesprek concreet aan? In dit webinar reiken we tools en inspiratie aan om ouders en gezinnen te betrekken in de ambulante begeleiding van jongeren en (jong)volwassenen met een eetstoornis.

Ben je niet beschikbaar op de datum van deze vorming? Geen probleem: schrijf je onderaan in en je ontvangt de opname zodat je op eigen tempo deze workshop kunt volgen.

Spreker

Lies Depestele is klinisch orthopedagoog en systeemtherapeut en werkt als wetenschappelijk medewerker bij Eetexpert. Daarnaast is ze gezinstherapeut op de afdeling Eetherstel in de Alexianen Zorggroep in Tienen en opleider binnen de postgraduaatsopleiding  partnerrelatie-, gezins-, en systeempsychtherapie aan de Universiteit Gent.

Doelgroep

Deze workshop richt zich tot alle hulpverleners (met erkend basisdiploma in de zorg) die ambulant werken met jongeren en jongvolwassenen met een eetstoornis.

Inschrijven

Schrijf je hieronder in. De ontvangst van je inschrijvingsbevestiging geldt als inschrijving en is jouw akkoord om tijdig te betalen op rekeningnummer BE20 7340 1588 3656 van Eetexpert, met vermelding van het factuurnummer (factuur in bijlage van bevestigingsmail ‘nieuwe inschrijving vorming’) en je naam.

Inschrijven kan tot en met zondag 12 november 2023. Kosteloos annuleren kan tot 24u voor de start van de studiedag.

Datum

ma 13 november – 13u – 15u

Tijd

13u – 15u

Locatie

Online

Prijs online

€ 50