Inhoud

Dit is een verdiepende webinar rond perfectionisme voor zorgverleners.

Perfectionisme is een transdiagnostische risicofactor voor diverse psychologische problemen zoals een eetstoornis, angststoornis, en depressieve stoornis. Omdat perfectionisme ook vaak een instandhoudende factor is voor die problematieken, kan een begeleidingen vastlopen omwille van het perfectionisme bij de cliënt. Daarom is een goed begrip van perfectionisme voor elke hulpverlener cruciaal.

In deze webinar geeft Liesbet Boone meer uitleg over perfectionisme en diens positieve tegenhanger het optimalisme, en geeft ze enkele inzichten en handvaten hoe je je cliënt kan begeleiden richting optimalisme. Deze webinar zal je inzicht als hulpverlener vergroten en je in staat stellen om met je eigen tools en methodieken aan de slag te gaan met het perfectionisme bij je cliënt. 

Doelgroep

Deze workshop is bedoeld voor zorgverleners.

Om een workshop te volgen is eenzekere voorkennis en praktijkervaring aangeraden. Want onze workshops zijn bedoeld voor zorgverleners die werken met kinderen, jongeren en/of volwassenen met eetproblemen, eetstoornissen of gewichtsproblemen (overgewicht en obesitas). Bovendien zoomt een workshop in op een specifiek thema of een bepaalde doelgroep om de link met je praktijkervaring te leggen. 

Spreker

Liesbet Boone is doctor in de psychologie en heeft als onderzoeker en psychologe sterke kennis en expertise opgebouwd in perfectionisme. Ze schreef in 2023 het boek ‘niet perfect, toch tevreden’ waarin ze het optimalisme introduceert, de positieve tegenhanger van perfectionisme. Via haar boek, haar coaching gesprekken en lezingen wil ze mensen helpen zich te versterken, zodat zij hun ambities in het persoonlijk en professioneel leven met moed en overtuiging kunnen realiseren.  

Inschrijven

Schrijf hieronder in. Vervolgens zal je via mail een link ontvangen naar de webinar op ons online leerplatform. Dit duurt een werkdag. 

  • 1 maand: € 50
  • Je hebt 30 dagen tijd om deze webinar op eigen tempo te bekijken (vanaf het moment dat je de link naar de webinar ontvangt via mail).

Wens je een factuur op naam van je bedrijf of werkgever? Vul dan zeker deze facturatiegegevens in via de optie ‘gegevens aanpassen’. Zo krijg je meteen een correcte factuur.

Prijs

€ 50

Duur

1u 30min